Outlet Mermer Nedir? Mermer Fiyatları Neden Ucuz?

mermer mozaik fiyatları
Last Updated On

Outlet kelimesi çoğu sektörde kusurlu ya da 2. kalite ürün çağrışımı yapabilir. Ancak mermer sektöründe outlet, stok fazlası, kaliteli doğal taştan üretilmiş, fayans, karo, plaka gibi 1. sınıf ürünlerdir. Tabi ki 1.sınıf deyince aklımıza mermer fiyatları ne kadar sorusu gelecektir. Bu soruyu aşağıda beraber inceleyeceğiz.

Banyo, mutfak, salon, bahçe gibi iç ve dış birçok mekânda rahatlıkla kullanabileceğiniz stok fazlası 1.kalite mermer ürün Tureks Mermer güvencesiyle, mermeroutlet.com ‘da size sunulur. Doğal taş ürün çeşitliliğimiz sayesinde rahatlıkla mekanınızın ihtiyacına göre mermer karo, fayans ya da mozaik mermer bulabilirsiniz.

Stok fazlası Nedir?

Bir örnek ile açıklamak gerekirse, projeniz için bizden 1000 m2 mermer karo talep ettiğinizi varsayalım, projeniz bittiği anda kullandığınız sipariş miktarı 800 m2 olsun. Geriye kalan 200 m2 ürün bizim stoklarımızda kalmış oluyor. Mermeroutlet.com sayesinde bu ürünleri, alanı daha küçük olan diğer projelere aktarma imkânı yaratıyoruz. Sitemizde yer alan tüm stok fazlası mermer fayans, karo ya da mozaik ürünlerde metrekare stok bilgisi mevcuttur. Projenizin ihtiyacına göre avantajlı mermer ürün fiyatlarımızdan faydalanabilirsiniz.

Kaç M2 Stok bulunduruyoruz?

Sitemizde yer alan mermer fayans ve mermer mozaik grubu büyük projelerden artan stok fazlası ürünlerdir. Mermer fayans grubu stok miktarı 50 m2 ile 250 m2 arasında, mermer mozaik grubu stok miktarı ise 50 ile 500 adet arasındadır. Daha büyük mermer projeleriniz için satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizdeki Mermer Ürün Fiyatları Neden Düşük?

Mermeroutlet.com ’da mermer fiyatları ‘nı düşük tutmamızın amacı stok boşaltmaktır. Yukarıda da anlattığımız gibi sitemizde 2.kalite, kusurlu ürünler değil, stok fazlası 1.kalite mermer ürünlerimiz sunulmaktadır. Avantajlı fiyatlarımız sayesinde 1.kalite mermer fayans, plaka, mozaik ürünlerimizi oldukça uygun fiyatlara alabilmektesiniz. Stok fazlası üretim yapıldıkça sitemizdeki mermer ürünler güncellenmektedir. Avantajlı mermer fırsat ürünlerini kaçırmamak için sitemizi ziyaret etmenizi öneririz.

Aşağıda sitemizde yer alan mermer ürünlerden, ilham alabileceğiniz bir seçki hazırladık:

skyline mermer fayans fiyatları
Mutfakta Skyline Mermer Fayans Yer Döşemesi

 

diana royal bej mermer yer döşemesi
Banyoda Diana Royal Mermer Yer Kaplaması

 

Mutfak yer döşemesi, banyo duvar kaplaması olarak sıkça kullanılan mermer fayans grubunun en çok tercih edilen ürünlerinden hazırladığımız seçkiye göz atın:

Dekoratif doğal taş uygulamaları ilginizi çekiyorsa, banyo, mutfak, salon gibi mekânlarınızda severek kullanabileceğiniz dekoratif mermer mozaik ve fayans arıyorsanız, sitemizde yer alan aşağıdaki ürünlere göz atın;

Champange&Seashell&Gray Foussana Yarı Cilalı Diamond 3D

Champange&Seashell&Gray Foussana Yarı Cilalı Diamond 3D

39cmx35cmx1cm

Küçük alanlı projeleriniz için doğal taş ihtiyacınız varsa mermeroutlet.com ’da mermer fayans, mozaik gruplarında çeşitli doğal taş ürünler içinden ihtiyacınıza uygun olanı seçebilir, avantajlı mermer fiyatlarından faydalanabilirsiniz. Sorularınız için bizi arayabilir, showroomlarımızı ziyaret edebilirsiniz.

< >