Zamansız ve Asil: Diana Royal Bej Mermer

bej mermer paver fayans
Last Updated On

Diana Royal Bej Mermer damarlı yapıda, bej, krem tonlarında bir doğal taştır. Patenti Tureks Mermer’e ait olan Diana Royal Bej Mermer, bej renk grubu içerisindeki en iyi doğal taş olarak da tanınır. Tek bir parçasında doğal taşın tüm özelliklerini görebileceğiniz kadar özel bir mermerdir. Dünyanın en klasik doğal taşları arasında gösterilir. Burdur’un Karamanlı bölgesinden çıkartılan Diana Royal Mermer rezervlerinin en büyüğü yine Tureks Mermer bünyesindedir. Sitemizden ulaşabileceğiniz en iyi outlet mermer çeşitlerinden biri de Diana Royal Mermerdir.

Diana Royal mermer fayans, mermer mozaik ve plaka mermer olarak Mermer Outlet’te bulunmaktadır. Mekanlarınızda keyifle kullanabileceğiniz Diana Royal Mermer duvar kaplama ve zemin döşeme olarak mutfak, banyo, salon, antre gibi iç mekanlarda ya da bahçe, havuz güverte mermeri olarak dış mekanlara uygulanır.

Diana Royal Mozaik Mermer

Diana Royal Mozaik Mermer banyo, mutfak gibi alanlarda sıkça duvar kaplaması olarak tercih edilir. Klasik ve zamansız görüntüsü tercih edilme sebeplerinden biridir. Ayrıca açık tonlu dekoratif mozaik mermerler, mekânın ferah algılanmasını sağladığı gibi bej mermerler de evinizde sıcak bir atmosfer oluşturmaya yardımcıdır.

bej mermer mozaik
Banyoda Diana Royal Mozaik Mermer Kullanımı

Diana Royal Plaka Mermer ve Mermer Fayans

Bej mermer seçenekleri arasında öne çıkan Diana Royal mermer fayans farklı boy ve cila seçenekleriyle salonda, mutfak, banyo, antre, havuz kenarı, bahçe gibi çeşitli mekanlara uygundur. Bu alanlarda plaka ve fayans mermer yer döşemesi, duvar kaplaması ya da mermer tezgâh olarak kullanılabilir. Diana Royal Mermer klasik zarafetiyle uygulandığı alanı her daim özel kılacaktır. Gelenekselden minimal dekorasyona kadar çeşitli tarzlara rahatlıkla uyum sağlar. Aşağıda sizler için örnekler derledik. Buraya ekleyemediğimiz tüm ürünleri sitemizden detaylıca inceleyebilirsiniz.

Bej mermer fayans
Mutfakta Diana Royal Mermer Fayans ve Mermer Tezgah Kullanımı

 

bej kaydırmaz fayans
Dış ortamlarda kaydırmamazlık oranı yüksek olan paver mermer

 

Diana Royal Mermer fayans kendine özgü hareketli damar yapısıyla kullanıldığı yere özgün bir enerji katar. Açık tonlu, krem, bej renkli Diana Royal Mermer yanında kullanılan nesneyi ön plaka çıkartır. Mesela havuz kenarı olarak tercih edilen bej mermer fayans havuz rengi olan maviyi, bahçenin yeşilini ön plana çıkartmakta çok başarılıdır. Aynı etkiyi mermer iç mekân dekorasyonunuz için de kullanabilirsiniz.

havuz kenarı için mermer
Havuz kenarında Diana Royal Mermer Fayans Kullanımı

Diana Royal Mermer banyo, mutfak, salon, antre, havuz kenarı, bahçe gibi tüm mekanlarınızda severek kullanabileceğiniz bir mermerdir. Açık rengi, kendine has bej tonuyla kullandığınız alana ferahlık katar. Özgün dokusu ile klasik ve zamansız bir etki bırakır. Diana Royal Mermer zarif ve asildir. Yukarıda uygulama örneklerini görebileceğiniz gibi birçok tarz ile uyumludur. Diana Royal Mermer seçenekleri içinde waterjet kesim mozaik mermer bulabileceğiniz gibi mermer fayans ve plaka mermer de seçenekler arasındadır. Daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

< >